Vriendenloterij

Rijvereniging Barendrecht uit Barendrecht komt in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas.

De club doet mee aan de Nationale Belweken van de VriendenLoterij. Dit is een landelijk initiatief om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier een financieel steuntje in de rug te geven.
Nationale Belmaanden VriendenLoterij In februari, maart, april en mei 2016 organiseert de VriendenLoterij voor de tiende keer de Nationale Belweken. Op 7 mei en 21 mei bellen leden van Rijvereniging Barendrecht andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van Rijvereniging Barendrecht.

Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas 4.550 euro op. Bij 150 deelnemers is dat 13.650 euro per jaar. De clubleden maken als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

Extra prijzen  Aan de Nationale Belweken doen gemiddeld 150 clubs en verenigingen in Nederland mee, de belweken vinden twee keer per jaar plaats. De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belweken extra geldprijzen uit aan clubs en verenigingen die de meeste loten verkopen. De VriendenLoterij verdeelt 25.000 euro onder 10 clubs en verenigingen waar na drie maanden nog de meeste loten voor meespelen. Dit bedrag komt bovenop de structurele inkomsten die clubs en verenigingen vanaf de Nationale Belweken genereren.

vriendenloterij-banner